HTC U11+‎

< < Menu

Slå samman kontaktinformation

Undvik dubblerade poster genom att slå samman kontaktinformation från olika källor, t.ex. dina sociala nätverkskonton, till en kontakt.

Godkänna kontaktlänkningsförslag

När HTC U11‍+ hittar kontakter som går att slå samman visas ett länkmeddelande när du öppnar programmet Kontakter.

1. Från Startsidan tryck på och sedan på Kontakter.
  2. På fliken Kontakter, tryck på Kontaktlänkar förslag om det visas. En lista med förslag på kontakter att slå samman visas.
  3. Tryck på bredvid den kontakt du vill sammanfoga. Annars trycker du på för att avvisa länkförslaget.
Tips: Om du inte vill få förslag om länkning av kontakter, tryck på > Inställningar på fliken Kontakter. Avmarkera alternativet Föreslå kontaktlänk.

Slå samman kontaktinformation manuellt

1. På fliken Kontakter trycker du på namnet på kontakten (inte ikonen eller fotot) som du vill länka till.
  2. Tryck på > Länk.
  3. Du kan:
    • Under Föreslå länkar, länka kontakten med ett konto.
    • Under Lägg till kontakt trycker du på något av alternativen för att länka till en annan kontakt.

Bryta länken

1. På fliken Kontakter trycker du på namnet på kontakten (inte ikonen eller fotot) vars länk du vill bryta.
  2. Tryck på > Länk.
  3. Under avsnittet Länkade kontakter, tryck på bredvid ett konto för att bryta länken.
  4. Tryck på Klar.