HTC U11+‎

< < Menu

Vad är speciellt med Kamera

Ta fantastiska foton och videor med HTC U11‍+.

Vänd kameran

Vid användning av HTC Kamera-programmet kan du enkelt byta mellan huvudkameran och främre kameran genom att vända telefonen två gånger.
Tips: Den här funktionen kan slås på eller stängas av. Gå till Inställningar > Skärm och gester > Avancerat och tryck sedan på Vänd kamera På/av-knappen.

UltraSpeed Autofocus

HTC U11‍+ låter dig njuta av snabbare fokushastigheter med hjälp av en full automatisk fokussensor som liknar DSLRs. Genom att använda Kamera-programmet kan du enkelt ta bilder i svagt ljus, ta bilder av rörliga motiv och spela in tydliga videor.

HDR Boost

Ta tydligare, skarpare bilder med HDR Boost. Genom att kombinera flera foton med olika exponeringsnivåer gör HDR Boost att du kan ta bra bilder även när ljuset är svagt. Se Använda HDR Boost.

Fånga video i 3D Audio eller högupplöst ljud

HTC U11‍+ har fyra mycket känsliga rundstrålande mikrofoner som fångar positionsljud i dina videoinspelningar. Detta innebär att du kan spela in ljud i 360 grader för uppslukande ljud som känns precis som om du var där. Eller så kan du spela in video med högupplöst ljud på 24-bitar.

Se Spela in video i 3D Audio eller högupplöst ljud.

Akustiskt fokus

När du spelar in videor, särskilt på långt håll, kan du minska omgivande buller och förbättra klarheten i ditt motivs ljud med Akustiskt fokus.

Kapacitet på Pro-nivå

Pro-läget ger dig kontroll över fotograferingen på professionell nivå. Se Manuell justering av kamerainställningar . Ta RAW-bilder och få full kontroll över kamerainställningarna. Se Ta ett RAW-foto.

Kameran tar RAW-bilder i DNG-format. RAW-filen innehåller mer bildinformation för efterbehandling i Google Foto-program eller ett grafikprogram på datorn.

Hyperlapse

Hyperlapse gör att du kan få saker att hända snabbare ända upp till 12 gånger, och välj delar av videon som du vill ändra hastigheten för. Se Spela in en Hyperlapse video.

Selfies

Ta fantastiska selfies med den främre kameran.

Visa Selfies.