HTC U11+‎

< < Menu

Lära känna dina inställningar

Vill du ändra ringsignal, konfigurera en Wi‍-Fi-anslutning eller lägga till dina konton? Gör detta och mer i Inställningar.
  1. Öppna Inställningar från skärmen Apps eller meddelandepanelen:
    • Från Startskärm svep uppåt, hitta och tryck sedan på Inställningar.
    • Från Startsidan tryck på och sedan på Inställningar.
    • Dra neråt från den övre delen av skärmen och tryck sedan på Settings icon.
  2. Här är några grundinställningar som du kan ändra:
    • Tryck på Nätverk och Internet om du vill ansluta och konfigurera Wi‍-Fi och dataanslutning kontrollera datanvändningen, göra telefonen till ett Wi‍-Fi-surfpunkt och mer.
    • Tryck på Skärm och gester för att ändra bakgrunden, justera teckensnittet och skärmstorleken, ställa in en skärmsläckare och mer.
    • Tryck på Ljud om du vill ändra ringsignalen, bestämma om ljud och vibration uppstår när du interagerar med telefonen, ställa in Stör ej-inställningar och mer.
    • Tryck på Säkerhet och plats för att göra din telefon säker, välj låsskärmens inställningar, ange ditt platsalternativ och mer.
    • Tryck på ett objekt i Förslag för att se nya eller rekommenderade inställningar att anpassa.
Tips: Tryck på i Inställningar för att snabbt hitta alternativ och inställningar.