HTC U11+‎

< < Menu

HTC U11‍+ översikt

Efter att ha tagit ut HTC U11‍+ från förpackningen, bekanta dig först med kortplatsens läge, kontroller och sensorer.
Obs!: Stöd för Dual SIM-kort varierar beroende på telefonmodell, region och land.
  1. STRÖM-knappen
  2. VOLYM-kontroll
  3. Mikrofoner
  4. Främre kamera
  5. Meddelande-LED
  6. Närhets- och ljussensor
  7. nano-SIM och fack för minneskort
  8. Edge Sense tryckområde
  9. USB Type-C-kontakt
  10. HTC BoomSound Hi-Fi edition-högtalare

Du behöver ett 4G‍/LTE-abonnemang för att använda operatörens 4G/LTE-nätverk för röstsamtal och datatjänster. Kontrollera med din operatör för detaljer.

Obs!:
  • Före användningen kontrollera alla artiklarna i förpackningen och försäkra dig om att det inte finns skador på någon av artiklarna.
  • Använd skalet (om det finns i förpackningen) eller köp ett som är avsett för HTC U11‍+ för att skydda telefonen mot oavsiktliga stötar och repor. Se även till att skalet inte blockerar Edge Sense-området.
  • Om du vill använda ett skärmskydd, täck inte över och hindra närhets- och ljussensorn. Köp ett skärmskydd som är avsett för HTC U11‍+.
  • Ta inte isär telefonens delar. Försök inte bända upp telefonen eller ta ut batteriet med våld. Detta kan skada telefonen eller dess elektronik och gör garantin ogiltig.
  • Läs säkerhets- och användningsriktlinjerna i säkerhets- och regleringsguiden som ingår i förpackningen.

Bakpanel

1. Mikrofon
  2. Fingeravtrycksläsare
  3. Huvudkamera med UltraSpeed Autofocus, BSI och OIS
  4. Dubbel LED-blixt
Obs!:
  • BSI betyder BackSide-belysningssensor.
  • OIS betyder optisk bildstabiliseringssensor.