HTC U11+‎

< < Menu

Aktivera Avancerat läge

Om du slår på Avancerat läge aktiveras tryck och håll-gesten. I det här läget kan du göra följande med Edge Sense:
  • När du använder HTC Kamera-programmet, tryck och håll ner telefonens nedre sidor för att växla mellan huvudkameran och främre kameran. Du kan endast göra detta om tryckgesten — vare sig det är en tryckning eller tryck och håll — är inställd på Starta Kameraprogram.
  • Gör två olika åtgärder när du trycker, beroende på hur länge du trycker. Som standard öppnar en kort tryckning programmet Kamera. Tryck och håll startar standard röstassistenten som är Google Assistant. Du kan tilldela dessa två tryckgester till andra åtgärder.
  1. Från en Startskärm svep uppåt och tryck på Inställningar > Edge Sense.
  2. Markera kryssrutan Aktivera avancerat läge.
  3. Följ anvisningarna på skärmen för att ställa in tryckkraftsnivåerna.
  4. För att ändra åtgärden som telefonen utför när du trycker på den trycker du på Anpassa kort tryckning-åtgärd och välj önskat alternativ.
  5. För att ändra åtgärden som telefonen utför när du trycker och håller den trycker du på Anpassa tryck och håll -åtgärd och välj önskat alternativ.
  6. Tryck på för att spara inställningarna.
Relaterade guider