HTC U11+‎

< < Menu

Hämta program från webben

Du kan hämta ner program direkt från webbplatser.
Viktigt: Program som hämtas från webbplatser kan komma från okända källor. För att skydda HTC U11‍+ och dina personliga data, rekommenderar vi bestämt att du bara laddar ner från webbplatser du litar på.
  1. Öppna din webbläsare, gå sedan till webbsidan där du kan hämta önskade program.
  2. Om du tillfrågas trycker du på Inställningar och slår sedan på Tillåt från den här källan.
  3. Följ webbplatsens instruktioner för att hämta program.
Viktigt: För att granska installationsbehörigheter för installerade program, gå till Inställningar > Program och aviseringar > Avancerat > Särskild åtkomst för program > Installera okända program.