HTC U11+‎

< < Menu

Välja vilket nano-SIM-kort att ansluta till 4G LTE-nätverket

När du har två nano-SIM-kort isatta i telefonen, kan endast ett kort ansluta till det snabbare 4G LTE-nätverket. Den andra kortet kommer att ansluta till 3G/2G-nätverk.

Du kan ställa in vilket kort du vill ansluta till 4G LTE-nätverket.
  1. Från Startskärm svep uppåt och tryck sedan på Inställningar > Nätverk och internet > Dubbel nätverkshanterare.
  2. Tryck på Önskat nätverk.
  3. Välj det kort du vill ansluta till 4G LTE-nätverket.