HTC U11+‎

< < Menu

Ändra uppspelningshastigheten på en video i slow motion

Justera uppspelningshastigheten på en utvald sektion i en video i slow motion.
Viktigt: Du kan endast ändra uppspelningshastighet på videoklipp som har spelats in med slow motion i Kamera-programmet.
  1. På en Startskärm svep uppåt, hitta och tryck sedan på Foton.
  2. Hitta och tryck på miniatyrbilden på en slow motion-video för att visa den i helskärmsläge.

Slow motion-videor är markerade med -ikonen på miniatyrbilden.

3. Tryck på skärmen för att visa skärmkontrollerna.
  4. Rama in sekvensen som du vill sakta ner genom att flytta vänster och höger skjutreglage.
Relaterade guider