HTC U11+‎

< < Menu

Säkerhetskopiera HTC U11‍+

Säkerhetskopiera automatiskt HTC U11‍+ till Google Drive så att du kan återställa innehåll som programdata och inställningar efter en fabriksåterställning eller när du återställer dina data på en annan HTC-telefon.
  1. Från Startskärm svep uppåt och tryck sedan på Inställningar > System > Säkerhetskopiering.
  2. Se till att Säkerhetskopiera till Google Drive är påslagen.
  3. Tryck på Programdata och kontrollera att Automatisk återställning är påslagen.

Detta gör att ett programs data och inställningar kan återställas när du installerar om programmet på HTC U11‍+.

Tips: För att välja ett annat backupkonto än ditt primära Google-konto, tryck på Backupkonto och välj sedan ett annat Google-konto. Du kan även trycka på Lägg till konto för att lägga till ett nytt Google-konto för din säkerhetskopia.

Vilka typer av data kan säkerhetskopieras?

På telefoner som kör Android 8 kan dessa objekt säkerhetskopieras med ditt Google-konto:

Startsida Bakgrund
Applista
  • Appar installerade genom Google Play Store.
  • Programskärmens nätstorlek, sorteringsordning och programmappar du skapade i Anpassad vy.
Appdata och inställningar
  • SMS-meddelanden.
  • Samtalshistorik.
  • Google Kalender ochGmail inställningar.
  • Data som synkroniseras till ditt Google konto så som Google kontakter och kalenderhändelser.
  • Data i HTC-program så som kontakter i programmet Kontakter som du sparade på telefonen, Klocka och stadslistan i Väder och e-postkonton i programmet E-post.
  • Data och inställningar i appar från tredje part som du har installerat, beroende på om dessa appar tillåter detta.
Enhetsinställningar Ringsignaler, Wi‍-Fi-nätverk och deras lösenord och vissa enhetsinställningar.

Automatisk säkerhetskopiering säkerhetskopierar regelbundet din telefon till en privat mapp i Google Drive. Detta sker varje dygn när telefonen är i viloläge, laddas och är ansluten till ett Wi‍-Fi-nätverk.

Säkerhetskopierad data kommer inte att räknas in i din Google Drive lagringskvot. Stora filer eller filer som app-utvecklare har valt att utesluta från tjänsten kommer inte att säkerhetskopieras.

Obs!: Återställning av bakgrundsbilden från din gamla telefon kan bero på skärmupplösningskompatibilitet mellan din gamla telefon och HTC U11‍+.