HTC U11+‎

< < Menu

Skärmens ljusstyrka

Nivån på skärmens ljusstyrka kan justeras automatiskt eller ställas in manuellt.
  1. Från Startskärm svep uppåt och tryck sedan på Inställningar > Skärm och gester.
  2. Använd Automatisk ljusstyrka för att automatiskt justera skärmens ljusstyrka beroende på ljuset i din omgivning. Denna funktion är på som standard.

Om du vill ställa in skärmens ljusstyrka manuellt trycker du på Automatisk ljusstyrka På/av för att stänga av den.

3. Tryck på Ljusstyrka och dra i reglaget.

Detta ställer in maximal ljusstyrka för Automatisk ljusstyrka om funktionen är påslagen eller så kan du ställa in skärmens ljusstyrka manuellt om funktionen är avstängd.