HTC U11+‎

< < Menu

Lägga till program, snabbinställningar och kontakter

Lägg till dina favoritprogram och snabbinställningar i Edge Launcher. Du kan också lägga till telefonnummer för dina ofta förekommande kontakter så att du kan snabbare ringa eller skicka meddelanden till dem.
  1. För att öppna Edge Launcher trycker du på telefonens nedre sidor.
  2. Svep ratten uppåt eller nedåt för att hitta tomma luckor där du kan lägga till nya objekt i Edge Launcher.
  3. Tryck på för att öppna sidan Redigera Edge Launcher.
  4. Välj om du vill lägga till ett program, kontaktnummer eller snabbinställning.
  5. Tryck på för att lägga till fler objekt i Edge Launcher.
  6. För att lägga till en my panel med luckor, rulla ner på höger sida av sidan Redigera Edge Launcher och tryck på Lägg till panel.

Ta bort ett objekt eller en panel från Edge Launcher

Du kan ta bort enskilda program, snabbinställningar eller kontakter eller en hel panel med objekt från Edge Launcher.
  1. För att öppna Edge Launcher trycker du på telefonens nedre sidor.
  2. Tryck och håll ner ett objekt och dra det sedan till för att ta bort den.
  3. Du kan också ta bort enskilda objekt eller en hel panel med objekt genom Edge Launcher-inställningar. Tryck på > Redigera Edge Launcher och gör sedan som följer:
    • Välj ett objekt som du vill ta bort och tryck sedan på .
    • Bläddra ner till panelen som du vill ta bort och tryck sedan på Ta bort panel.