HTC U11+‎

< < Menu

Hur spelar jag upp YouTube-videor i fullt 18:9-bildformat på HTC U11‍+?

Se till att ha installerat YouTube-programmet version 12.44 eller högre på telefonen.
  • När du spelar upp en video i YouTube-programmet, dra isär två fingrar för att utöka videon till 18:9-bildformat.
  • Dra ihop två fingrar för att ändra tillbaka videon till det ursprungliga bildformatet.
Obs!: Utökningen av videon till 18:9 ändrar inte storleken så att den passar in i skärmen. Undertexter kan vara avklippta om de är för nära videons nedre sida.