HTC U11+‎

< < Menu

Motion Launch fungerar inte. Vad ska jag göra?

I Inställningar > Skärm och gester, tryck på Motion Launch-gester eller Avancerat > Motion Launch-gester och kontrollera att du har valt de Motion Launch alternativ som du önskar.

Om Motion Launch alternativ redan är valt men telefonen inte svarar på dina gester, se möjliga orsaker nedan.

• Det fanns ingen röreslegest före fingergesten. Du måste lyfta upp telefonen först, innan du gör fingergesten.
  • Smart-skärm måste visas först. Efter att du har lyft upp telefonen väntar du att Smart-skärm visas innan du gör Motion Launch gesten.
  • Svepningen var för kort. Svep över en längre yta över skärmen.
  • När du svepte upp för att låsa upp telefonen, så svepte du inte från nedre halvan av skärmen.
  • Du kan ha täckt över närhetssensorn när du höll i telefonen. Kontrollera bruksanvisningen eller guiderna för att se var sensorn sitter på telefonen.
  • Du kanske rör telefonen för länge efter att ha svept. Släpp fingret när telefonen vibrerar.