HTC U11+‎

< < Menu

Varför låser inte telefonen sig även när jag redan har skapat ett lösenord för skärmlås?

Om du har ställt in PIN, lösenord eller fingeravtrycksskanner (om telefonen har en) för skärmlås, men telefonen låser inte sig kan du ha aktiverat Smart Lock för att alltid låsa upp telefonen automatiskt när en betrodd enhet är ansluten såsom ett Bluetooth-headset.
  • Stäng av Bluetooth eller ta bort Bluetooth-enheten från betrodda enheter för Smart Lock.
  • Eller stäng av Smart Lock.