HTC U11+‎

< < Menu

Kan jag dela mediefiler till och från andra telefoner med Wi-Fi Direct?

Om du vill dela mediefiler från en annan telefon till din HTC-telefon eller mellan två HTC-telefoner kan du hämta HTC-överföringsverktyg från Google Play Store. Det här verktyget använder Wi-Fi Direct för att överföra data, som meddelanden och foton från din nuvarande telefon.

Se användarhandboken för mer information om hur man använder HTC-överföringsverktyg.

Om du vill dela mediefiler från din HTC-telefon till andra Android-telefoner med Wi-Fi Direct kan du ladda ner ett program från tredje part för att aktivera sådana överföringar.