HTC U11+‎

< < Menu

Hur kan jag justera ringsignalens och meddelandeljudets volym separat?

Ljudvolymen för ringsignal och meddelanden kan inte justeras separat eftersom Android operativsystem använder en enda volymkontroll för båda två. Om du har ökat ringsignalvolymen och meddelandeljudet verkar för högt för dig kan du stänga av meddelandeljudet.
För att stänga av meddelandeljudet:
  1. Gå till Inställningar.
  2. Beroende på telefonens Android version, gör något av följande:
    • Tryck på Ljud > Avancerat > Standardljud för meddelanden.
    • Tryck på Ljud och meddelande > Meddelandeljud.
  3. Välj Tyst och sedan Använd.