HTC U11+‎

< < Menu

Varför fungerar inte Edge Sense tryckgester när skärmen är avstängd?

Det är möjligt att närhetssensorn har blockerats, till exempel av skärmskydd eller fodral. Se till att närhetssensorn inte är täckt.

När skärmen är avstängd och närhetssensorn är blockerad tillåter telefonen inte att du använder Edge Sense Detta för att undvika att du av misstag slår på tryckgesten när du tar ut telefonen från väskan eller håller den nära örat under ett samtal.