HTC U11+‎

< < Menu

Varför är både energisparläge och extremt energisparläge nedtonade?

Detta uppstår när du slår på läget Hög prestanda i Utvecklaralternativ i Inställningar.

Läget Hög prestanda kräver extra batterikraft för att maximera processorprestandan. I det här läget kommer varken Strömsparfunktion eller Extremt energisparläge att vara tillgängliga. Om du vill använda dessa funktioner, stäng av läget Hög prestanda.