HTC U11+‎

< < Menu

Varför visas min fångade porträttbilder i liggande läge på min dator?

Om den bildvisare du använder ignorerar lägesmärkningen som lagras i bildens Exif-data visas dina bilder inte i rätt riktning.

I Windows 7 ignorerar standardprogram som t.ex. Windows Photo Viewer och Windows Explorer Exif-lägesmärkningen. Använd ett annat program som kan läsa den här taggen så att dina foton visas i rätt läge.

I Windows 8 och senare versioner kan standardfotovisaren och File Explorer stödja läsning av Exif-lägesmärkningen och visa bilder på rätt sätt.