HTC U11+‎

< < Menu

Varför fungerar inte Edge Sense tryckgester när telefonen är vänd nedåt?

När telefonen är vänd nedåt och skärmen är av, tillåter telefonen inte att du använder Edge Sense. Detta är för att förhindra att du av misstag utlöser tryckgester när du lyfter telefonen från en plan yta medan den är vänd nedåt.

Om du måste hålla telefonen vänd nedåt för att fota något högt ovanför dig, till exempel himlen eller höga motiv, men genom att trycka lyckas du inte ta fotot kan du försöka luta telefonens vinkel till cirka 45 grader och sedan trycka de nedre sidorna på telefonen.

Obs!: Framtida systemprogramvara och Edge Sense uppdateringar gör att du kan använda tryckgester medan telefonen är vänd nedåt och skärmen är på. Den här funktionen kommer att finnas tillgänglig i förinstallerade Edge Sense på nyare HTC-telefonmodeller.