HTC U11+‎

< < Menu

Varför fungerar inte åtgärder i appen ibland när jag trycker på telefonen?

För vissa program fungerar åtgärder i appen första gången men kanske inte igen om de fortfarande körs i bakgrunden när du byter tillbaka till dessa program genom listan Senaste program.
Om åtgärder i appen inte fungerar för ett tredjepartsprogram raderar du listan Senaste program och startar om programmet.

Eller tryck på programikonen och öppna inte det igen genom listan Senaste program list för att se till att tryckgester fungerar i programmet.