HTC U11+‎

< < Menu

När jag inte är mitt i ett samtal hur gör jag så att Telefon visar mina kontakter efter deras profilbilder och inte samtalshistorik?

HTC Telefon-programmet visar först samtalshistoriken och sedan dina telefonbokskontakter i Telefon-fliken.
  • När du är i Telefon-fliken rulla ner tills du ser dina kontakter och deras respektive profilbilder.
    Obs!: I tidigare versioner av Telefon-programmet fick du först byta till den stora knappsatsen. Tryck på > Stor knappsats.
  • Du kan också svepa till Kontakter för att komma åt dina kontakter.