HTC U11+‎

< < Menu

Hur ställer jag in SMS--programmet som är standard?

Om du har installerat mer än en SMS-program på din telefon, kan du ställa in vilken program som ska sända och ta emot SMS.
  1. Gå till Inställningar.
  2. Beroende på telefonens Android version, gör något av följande:
    • Android 7 eller senare: Tryck på gå in och tryck sedan på SMS-program.
    • Android 6: Tryck på Program och tryck sedan på > Konfigurera program > Standardprogram > Standardmeddelandeprogram.
  3. Välj önskat meddelandeprogram.
Tips: För att ställa in HTC:s program som standard, tryck på Meddelanden. Programmet Meddelanden kan både skicka och ta emot SMS och MMS, och tillåter gruppmeddelanden (om det stöds av enheten och din mobiloperatör).