HTC U11+‎

< < Menu

Hur kan jag se listan över de appar som körs?

I telefoner med Android 6 eller senare, gå till inställningen Utvecklaralternativ > Aktiva tjänster för att se listan över aktiva program.
Om du vill veta hur du kommer åt Utvecklaralternativ, se Hur aktiverar jag utvecklarens alternativ? .

Varför kan jag inte använda flerfingergester med mina appar?

Det beror på att Mediagester är aktiverad som standard. Det gör gester med tre fingrar exklusivt för att dela innehåll eller för att använda med HTC-appar. Du kan inte använda gester med flera fingrar (gester som använder tre eller flera fingrar) för andra ändamål.
För att använda gester med flera fingrar i spel- eller musikinstrumentappar, avmarkera alternativet Mediagest i Inställningar > Skärm och gester (eller Display, gester och knappar).
Obs!:
  • Funktionen är kanske inte tillgänglig i vissa telefoner.
  • För telefoner med Android 8, trycker du på Avancerat om du inte ser alternativet Mediagest.