HTC U11+‎

< < Menu

Hur får jag HTC Sync Manager att känna igen min telefon?

När du har installerat HTC Sync Manager på din dator, kan du behöva göra vissa inställningar på telefonen och datorn så att HTC Sync Manager känner igen din telefon.

I vissa fall kan datorn och HTC Sync Manager kanske inte känna igen telefonen direkt efter att den ansluts. Om detta händer, prova tipsen nedan som kan hjälpa till att lösa problemet.

Installera den senaste versionen av HTC Sync Manager

I HTC Sync Manager, klicka på > Sök efter uppdateringar. Om en ny version är tillgänglig kan du hämta och installera uppdateringen.

Aktivera programbehörigheter

Om telefonen körs på Android 6 Marshmallow eller senare, anslut telefonen till datorn och öppna sedan Meddelandepanelen på telefonen. Tryck på det första HTC Sync Manager-meddelandet och sedan på Tillåt varje gång du uppmanas att ge HTC Sync Manager tillgång till dina data.

Kontrollera kabelanslutningen

• Försök att ansluta till olika USB-portar. Se till att du ansluter telefonen till en USB 2.0-port på datorn.
  • Försök med an annan USB-kabel. Se till att använda en HTC-märkt kabel.
  • Prova att ansluta telefonen till en annan dator som har den senaste HTC Sync Manager-versionen installerad.

Kontrollera om telefonen är konfigurerad som lagringsmedia

1. Anslut din telefon till datorn.
  2. Android 6 Marshmallow eller senare, tryck på Ja när du uppmanas att tillåta överföringar av USB-filer på din telefon.

Eller öppna meddelandepanelen, tryck på meddelandet Använd USB för och sedan på Filöverföring eller Överföra filer.

Om telefonen är konfigurerad som lagringsmedia kommer du att se telefonens namn under fönstret Dator på din dator. Telefonens namn kommer också att visas i Kontrollpanel > Enhetshanterare.

Kör HTC Sync Manager som administratör.

Öppna HTC Sync Manager som administratör eller se till att du är inloggad på datorn som administratör.

1. Högerklicka på genvägen HTC Sync Manager och klicka sedan på Kör som administratör.

Om du uppmanas av UAC klicka då på Ja för att ge tillåtelse för programmet att köra med full behörighet som administratör.

Obs!: Om du gör detta när du är inloggad som standardanvändare i stället för administratör, då måste du ange administratörslösenordet innan programvaran kan köras som administratör.
  2. Anslut telefonen till datorn igen och kontrollera om HTC Sync Manager känner igen din telefon.

Avinstallera och installera om HTC Sync Manager

1. Koppla bort telefonen från datorn.
  2. Om du använder en Windows-dator, öppna menyn Alla program och hitta HTC-mappen.
  3. Avinstallera både HTC Sync Manager och HTC Driver.
  4. Installera om HTC Sync Manager.

Sök den senaste versionen och installera uppdateringen.

5. Anslut din telefon till datorn igen.
  6. Kontrollera om HTC Sync Manager kan upptäcka telefonen nu.