HTC U11+‎

< < Menu

Hur hittar jag IMEI/MEID och serienumret på telefonen?

IMEI och MEID är numeriska koder som identifierar din telefon på ett unikt sätt. Du kan behöva hitta IMEI/MEID och serienumret på telefonen när du vill få service.
  • Gå till Inställningar och gör något av följande:
    • Tryck på System > Om telefonen > Telefonidentitet.
    • Tryck på Om telefonen > Telefonidentitet.
  • För att snabbt hitta IMEI kan du öppna Telefon-appen och skriva in *#06#.
  • Om du inte kan slå på telefonen trycker du på och håller samtidigt nere knapparna VOLYM NER och STRÖM. När telefonen vibrerar släpper du knappen STRÖM medan du fortsätter trycka ner VOLYM NER.

När skärmen Nedladdningsläge visas navigerar du till Systeminformation, och trycker sedan på STRÖM.