HTC U11+‎

< < Menu

Hur kopierar jag filer mellan telefonen och datorn?

Viktigt:
  • Spara och stäng ner dina filer innan du kopierar dem från datorn till telefonen, eller vice versa.
  • Du måste låsa upp telefonen när du öppnar telefonens lagring eller minneskortet på datorn.
Det finns olika sätt för att överföra din media från eller till datorn.
  • Anslut din telefon till datorn. Din dator kommer att känna igen den som en flyttbar USB-enhet och du kan kopiera dina media mellan dessa.
  • Ladda ner och använd HTC Sync Manager-programvaran till datorn. Du kan ställa in den automatiskt för att få musik, foton och videor från din telefon till datorn. Gå till htc‍.‍com‍/‍hsm‍/ för mer information.
  • Använd en molnlagringstjänst för att ha dina media på en plats så att du kan hantera dem var du än är — på datorn, telefonen och andra mobila enheter.
För mer information kolla in guiderna och telefonens användarhandbok på vår supportwebbplats eller på HTC:s Hjälp-programmet på din telefon.