HTC U11+‎

< < Menu

Edge Sense utlöses ibland när telefonen är i ett bilkit eller en selfiepinne. Vad ska jag göra?

När du sätter in din HTC-telefon i ett bilkit eller en selfiepinne utsätts telefonen för tryck på telefonens nedre sidor som kan misstas för en tryckgest. Om telefonen förblir i detta tryckläge i mer än 5 sekunder kommer den inte att utlösa Edge Sense.

Om du vill vara säker på att telefonen inte utlöser Edge Sense kan du stänga av funktionen när du använder ett bilkit eller en selfiepinne.

Svep bara neråt från övre delen av skärmen med två fingrar för att öppna Snabbinställningar och tryck sedan på Edge Sense för att stänga av den.