HTC U11+‎

< < Menu

Hur stänger jag av slutarljudet när jag tar skärmdumpar?

Du kan stänga av slutarljudet genom att ställa in telefonens ringsignal och meddelandevolym till tyst läge eller vibrationsläge.
Gör något av följande:
  • Tryck och håll ner knappen VOLYM NER tills telefonen vibrerar. Eller medan telefonen är i vibrationsläge trycker du på knappen VOLYM NER för att sätta den i tyst läge.
  • Gå till Inställningar och tryck sedan på Ljud eller tryck på Ljud och meddelanden > Volymer för att hitta ringsignalens volymreglage. Dra skjutreglaget helt till vänster.
Efter att du har tagit skärmdumpen kan du höja telefonens ringsignal och meddelanden eller ringvolym så att du inte missar samtal, meddelanden och andra varningar.