HTC U11+‎

< < Menu

Varför kan jag inte använda bild-i-bild när jag spelar upp YouTube-videor?

Du kan använda bild-i-bild på videor som spelas direkt från YouTube-programmet om du har ett YouTube Red-abonnemang som för närvarande finns tillgänglig i vissa länder. Kontrollera YouTube Red webbplatsen för tillgänglighet i ditt land.

Om du har ett vanligt YouTube-abonnemang kan du använda bild-i-bild när du spelar YouTube videor från Google Chrome webbläsaren.

1. Öppna programmet Chrome.
  2. Gå till YouTube och logga in på ditt konto.
  3. Tryck på och välj Desktop site.
  4. Spela upp en video i helskärm och tryck sedan på STARTSIDA för att minimera videon till ett litet fönster på skärmen.