HTC U11+‎

< < Menu

Varför kan jag inte anpassa objekten i panelen snabbinställningar?

Om telefonen kör Android 6.0 Marshmallow kan du inte anpassa panelen snabbinställningar eftersom telefonen använder inbyggda Androids snabbinställningar som inte tillåter detta. Du måste uppdatera telefonen till Android 7.0 Nougat eller senare — om uppdateringen är tillgänglig — för att kunna anpassa panelen snabbinställningar.

Men om din HTC-telefon kör Android 5.0 Lollipop och du uppdaterar den till Android 6.0 Marshmallow kan du ändå anpassa panelen snabbinställningar eftersom HTC-telefonen behåller HTC:s snabbinställningar som möjliggör anpassning.

För att kontrollera telefonens Android-version:
  1. Gå till Inställningar.
  2. Gör ett av följande:
    • Tryck på System > Om telefonen > Programvaruinformation.
    • Tryck på Om > Programvaruinformation.