HTC U11+‎

< < Menu

Kan jag använda en micro USB till USB Type-C nätadapter så att jag kan använda mina befintliga USB-kablar?

I likhet med USB-kablar från tredje part beror detta på utformningen och kvaliteten på den adapter som du använder. Dessa adaptrar fungerar tekniskt sett, men de kan ha en lägre laddningshastighet och kan även orsaka skador på enheten, kabeln eller laddningskällan. HTC erbjuder inte eller stödjer ett särskilt märke av USB-adaptrar.