HTC U11+‎

< < Menu

Kan jag göra samma saker i Google Foto som jag brukade göra i HTC Galleri?

På telefoner som inte längre har HTC Galleri, integreras Google Foto-appen smidigt med HTC-appar såsom Kamera och Teman. I Google Foto kan du kan göra många av de saker som du gjorde i HTC Galleri.
Du kan göra följande, för att nämna några:
  • Växla mellan olika vyer med en enkel gest.

För ihop två fingrar eller dra isär dem på skärmen för att växla mellan vyerna dag, månad och år.

• Skapa album om du vill organisera dina foton och videor manuellt.

Markera flera bilder och videor, och tryck sedan på > Album.

• Sök foton och videor på ett enkelt sätt.

Tryck på eller sökfältet för att söka efter ett ansikte, plats, saker eller ett datum då en bild eller video togs.

• Gör grundläggande foto- och videoredigering.

För dina foton kan du rotera, beskära, justera ljusstyrkan, tillämpa filter och mer. Du kan också beskära dina videor.

• Redigera RAW-foton som fotograferades i Pro-läget om telefonen stödjer denna funktion.
  • Redigera slow motion-videor, om telefonen stödjer denna funktion.
  • Skapa Hyperlapse-videor, om telefonen stödjer denna funktion.
  • Skapa en film.

Tryck på för att starta en ny skapelse med Google Foto.

Obs!: Du behöver en internet-anslutning och logga in på ditt Google-konto för att använda många av funktionerna i Google Foto.