HTC U11+‎

< < Menu

Måste jag använda den medföljande USB Type-C-kabeln eller kan jag använda en kabel från tredje part?

HTC rekommenderar att du använder USB-kabeln som medföljer telefonen för optimal prestanda och kompatibilitet. Medan kablar från tredje part borde fungera, kan det finnas variationer i uteffekt och detta kan orsaka försämrad prestanda eller andra strömrelaterade problem. Om du väljer att köpa en USB-kabel på annat håll, leta efter logotypen USB-IF certifierad. Besök http://www.usb.org/kcompliance/view för att se om din USB-kabel har en USB-IF-certifiering.