‎HTC Desire 19+‎‎

Ghid de utilizare

< < Menu

Ce pot face dacă telefonul meu repornește în mod continuu și nu se inițializează complet, până la Ecranul inițial?

Atunci când telefonul nu se poate inițializa complet până la Ecranul inițial sau se reinițializează în mod continuu, ar putea avea probleme cu lansarea sistemului de operare. În aceste situații, ecranul poate afișa o pictogramă de avertizare, de exemplu un triunghi roșu cu un semn de exclamare , sau ar putea afișa ecranul de pornire al HTC sau al operatorului de rețea, dar nu va ajunge la Ecranul inițial ci se va reinițializa. Puteți utiliza una dintre cele trei combinații diferite de butoane pentru a forța telefonul să reînceapă procesul de inițializare. Pentru detalii, consultați Cum reinițializez telefonul utilizând butoanele hardware?.

Dacă în continuare telefonul nu poate încărca Ecranul inițial, ar putea fi necesar să resetați telefonul la configurările din fabrică. Întrucât telefonul nu se va inițializa corespunzător, resetarea la configurările din fabrică se poate efectua doar utilizând comenzi speciale, diferite de setările dispozitivului. Pentru detalii, consultați Cum efectuez o resetare la configurările din fabrică utilizând butoanele hardware? .

Cum efectuez o resetare la configurările din fabrică utilizând butoanele hardware?

Înainte de o resetare la configurările din fabrică, aveți în vedere următoarele:
  • O resetare la configurările din fabrică va șterge toate datele, conținutul media și fișierele din spațiul de stocare al telefonului. Veți pierde aceste date și nu le veți putea restaura dacă nu le-ați sincronizat sau copiat de rezervă. Înainte de a continua, asigurați-vă că ați copiat de rezervă toate informațiile și fișierele importante.
  • Înainte de resetare, asigurați-vă că telefonul este încărcat minim 35%, sau este conectat la un încărcător HTC și se încarcă.
  • Asigurați-că că știți numele și parola Contului dvs. Google. Veți avea nevoie de ele pentru a vă debloca telefonul după resetarea la configurările din fabrică.

    Pe telefoanele cu Android 5 sau o versiune ulterioară ar putea fi activată funcția Protecție dispozitiv, ceea ce înseamnă că după resetarea la configurările din fabrică va fi necesar să vă autentificați cu același Cont Google cu care v-ați autentificat anterior pe telefon. Dacă v-ați uitat parola Contului Google, accesați în browserul computerului www.google.com/accounts/recovery pentru a vă reseta parola.

Pentru a efectua resetarea la valorile din fabrică:

  1. Opriţi telefonul.
  2. Apăsaţi şi ţineţi apăsat butonul MAI TARE. Apoi conectați telefonul la o priză prin intermediul cablului USB și a unui adaptor.
  3. Continuați să țineți apăsat butonul MAI TARE în timp ce telefonul pornește. Eliberați butonul atunci când apare ecranul Selectare mod de pornire.
  4. Utilizați butonul MAI TARE pentru a derula către Modul de recuperare, apoi apăsați butonul MAI ÎNCET.

    Va fi afișat ecranul Recuperare Android.

  5. Folosiți butoanele de VOLUM pentru a naviga la opțiunea Ștergere date/revenire la setările din fabrică, apoi apăsați butonul ALIMENTARE.
  6. Dacă vi se solicită confirmarea, utilizați butonul MAI ÎNCET pentru a ajunge la Da și apoi apăsați butonul ALIMENTARE.
Notă: Asigurați-vă că nu ați selectat celelalte opțiuni de pe ecran. Acest lucru vă poate anula garanția sau poate defecta definitiv telefonul.
A fost aceasta informatie de ajutor?

Nu puteti gasi ceea ce cautati?