HTC U11+‎

Guide Downloads

< < Menu

A HTC U11‍+ biztonsági mentése

Készítsen automatikus biztonsági mentést HTC U11‍+ készülékéről Google Drive fiókjába, hogy a gyári beállításokra történő visszaállítás után vagy egy másik HTC telefonra vissza tudja állítani alkalmazásadatait és beállításait.
  1. A Kezdőképernyőn húzza az ujját felfelé, majd érintse meg a Beállítások > Rendszer > Biztonsági mentés lehetőséget.
  2. Ehhez be kell kapcsolni a Biztonsági mentés Google Drive-ra beállítást.
  3. Érintse meg az Alkalmazásadatok lehetőséget, majd ellenőrizze, hogy az Automatikus helyreállítás be van-e kapcsolva.

    Így egy alkalmazás adatai és beállításai is visszaállíthatóak, ha újratelepít egy alkalmazást HTC U11‍+ készülékére.

Tipp: Ha az elsődleges Google fióktól eltérő fiókban szeretné tárolni a biztonsági mentéseket, érintse meg a Biztonsági mentés fiókja elemet, majd válassza ki a kívánt Google fiókot. A Fiók hozzáadása elemet megérintve új Google fiókot is felvehet biztonsági mentés céljából.

Milyen típusú adatokról készülhet biztonsági mentés?

Az Android 8-as verzióját futtató készülékeken az alábbi elemekről készíthet biztonsági másolatot Google fiókja segítségével:

Kezdőképernyő Háttérkép
Alkalmazáslista
  • Az Google Play áruházonon keresztül telepített alkalmazások.
  • Az alkalmazásképernyők rácsmérete, rendezési sorrendje és az Egyedi nézetben létrehozott alkalmazásmappák.
Alkalmazásadatok és -beállítások
  • SMS szöveges üzenetek.
  • Híváslista.
  • Google Naptár- és Gmail-beállítások.
  • Google fiókjába szinkronizált adatok, például Google névjegyek és naptáresemények.
  • A HTC alkalmazásokban lévő adatok, például az Emberek alkalmazás névjegyei, melyeket a telefonra mentett, az Óra és Időjárás városlistája, valamint a Levelezés alkalmazás fiókjai.
  • A telepített, harmadik féltől származó alkalmazások adatai és beállításai, amennyiben ezek az alkalmazások engedélyezik azt.
Készülékbeállítások Csengőhangok, Wi‍-Fi-hálózatok és jelszavak, illetve bizonyos eszközbeállítások.

Az Automatikus biztonsági mentés rendszeres időközönként biztonsági mentést készít telefonjáról egy privát mappába a Google Drive tárhelyén. Erre 24 óránként kerül sor, amikor Ön éppen nem használja a telefont, tölti azt, valamint a készülék csatlakoztatva van egy Wi‍-Fi hálózatra.

A biztonsági mentések helyigénye nem csökkenti a Google Drive tárhelykvótát. A nagyméretű, illetve az alkalmazások fejlesztői által kihagyottként megjelölt fájlokról nem készül biztonsági mentés.

Megjegyzés: A régi telefonról mentett háttérkép visszaállíthatósága attól függ, hogy régi telefonja és a HTC U11‍+ felbontása kompatibilisek-e egymással.
Was this information helpful?

Can’t find what you’re looking for?