HTC U11+‎

< < Menu

Din kontaktliste

Programmet Personer lister alle de kontakter, du har lagret på HTC U11‍+ samt fra onlinekonti, du er logget på. Brug programmet Personer til let at administrere kommunikation med personer, der betyder noget for dig.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Personer.
  2. På listen Dine kontakter kan du:
    • Se din profil og redigere dine egne kontaktoplysninger.
    • Oprette, redigere, finde eller sende kontakter.
    • Tryk på en kontakts billede for at finde måder, hvorpå du hurtigt kan få forbindelse til vedkommende.
    • Se, når en kontakt har sendt dig nye meddelelser.
Tip: Hvis du vil sortere din kontakter efter for- eller efternavn, trykker du på > Indstillinger > Sorter kontakter efter.

Konfigurere din profil

Gem dine personlige oplysninger for nemt at sende dem til andre mennesker.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Personer.
  2. Tryk på Min profil.
  3. Tryk på Rediger mit kontaktpersonkort.
  4. Indtast eller rediger dit navn og dine kontaktpersonoplysninger.
  5. Tryk på eller på det aktuelle billede for at ændre billedet af kontaktpersonen.
  6. Tryk på .

Filtrere din kontaktliste

Når du kontaktliste bliver lang, kan du vælge, hvilke kontakter, du vil vise.
  1. På fanen Personer trykker du på Telefonbog.
  2. Vælg de konti, der indeholder de kontakter, du vil vise.
  3. Tryk på .

Sådan finder du dine kontaktpersoner

Søg efter kontakter på din HTC U11‍+, dit firma, hvis du har en Exchange ActiveSync-konto eller sociale netværk, du er logget på.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Personer.
  2. På fanen Personer, kan du:
    • Finde personer i din kontaktliste. Tryk på , og indtast de første par bogstaver af kontaktpersonens navn i feltet Søg i personer.
    • Find kontaktpersoner i dit firma. Tryk på , indtast de første par bogstaver af kontaktens navn i feltet Søg i personer, og tryk derefter på feltet Søg efter kontakter i firmaets adressekartotek.