HTC U11+‎

< < Menu

Afinstallation af en app

Hvis du ikke længere har brug for en app, du har hentet og installeret, kan du afinstallere det.
Vigtigt: De fleste forhåndsinstallerede apps kan ikke afinstalleres.
Fra skærmen Apps, skal du holde fingeren på den app, du vil fjerne, og træk det derefter hen til Afinstaller.
Bemærk: Hvis du har købt en app i Google Play Butik, kan du afinstallere det og få pengene tilbagebetalt indenfor et begrænset tidsrum. Få mere at vide om tilbagebetalingspolitikken for betalte apps ved at gå til Google Play Butik hjælp.
Relaterede instruktioner