HTC U11+‎

< < Menu

Flytilstand

Når du aktiverer Flytilstand, slukkes alle trådløse radioer på din HTC U11‍+, herunder opkaldsfunktion, datatjenester, Bluetooth og Wi‍-Fi.

Når du deaktiverer Flytilstand, aktiveres opkaldsfunktionen igen, og de forrige tilstande af Bluetooth og Wi‍-Fi gendannes.

Bemærk:
  • Du kan manuelt slå Bluetooth og Wi‍-Fi til igen, når du har aktiveret Flytilstand.
  • Hvis USB-tethering slås til, vil aktivering af Flytilstand slå det fra. Du skal slå USB-tethering til manuelt, efter du har deaktiveret Flytilstand.
Gør et af følgende for at aktivere/deaktivere Flytilstand:
  • Tryk på Flytilstand Til/Fra i Indstillinger > Netværk og internet for at slå Flytilstand til eller fra.
  • Glid ned med to fingre på statuslinjen for at åbne panelet med hurtigindstillingerne. Du kan tænde/slukke for Flytilstand ved at trykke og holde på Flytilstand.
Når det er aktiveret, vises ikonet Flytilstand i statusbjælken.