HTC U11+‎

< < Menu

Rejse-funktion

Rejser du ofte i andre tidszoner? Slå Rejse-funktion til i Indstillinger for at se et dobbelt-ur på Startskærm og Låseskærm som viser tidszonen både derhjemme og den aktuelle.
Vigtigt:
  • Sørg for, at du har aktiveret placeringstjenester i dine telefonindstillinger.
  • Angiv først din hjemmetidszone i programmet Ur.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger > System > Dato og tidspunkt.
  2. Tryk på omskifteren Rejse-funktion Til/Fra for at slå rejse-funktionen til eller fra.
Du vil se et dobbelt-ur med din tidszone og de aktuelle placeringer, så snart telefonen registrerer en anden tidszone end din hjemmetidszone.
Relaterede instruktioner