HTC U11+‎

< < Menu

Overføre iPhone indhold med iCloud

Hvis du har en iCloud-konto, kan du synkronisere iPhone-indhold til dit iCloud-lager og herefter overføre indhold som fx kontakter eller billeder til HTC U11‍+.
  1. Fra Startskærm swiper du op og trykker på Indstillinger > System.
  2. Tryk på Hent indhold fra en anden telefon > iPhone > Importér fra iCloud sikkerhedskopi.
  3. Følg trinene, som vises på skærmen for at sikkerhedskopiere dit iPhone indhold til dit iCloud-lager.
  4. Indtast din iCloud e-mail-adresse og adgangskode, og tryk derefter på Log ind.
  5. Vælg den iPhone sikkerhedskopi, du vil overføre til HTC U11‍+, og tryk derefter på Næste.
  6. Vælg de typer indhold, du vil overføre, og tryk så på Importer.
  7. Vent indtil overførslen er afsluttet, og tryk derefter på Udført.
Bemærk: Du kan kun overføre bestemte kontaktoplysninger, som f.eks. kontaktens navn, billede, postadresse, e-mail-adresse, fødselsdag, årsdag og noter.