HTC U11+‎

< < Menu

Sådan tager du kamerabilleder vha. Edge Sense

Start øjeblikkeligt kameraet og begynd at tage billeder ved et tryk på telefonen.
Vigtigt: Sørg for at downloade den nyeste HTC Edge Sense og Kamera-programversioner fra Google Play Butik.
Klem på de nedre sider af HTC-telefonen for at åbne Kamera-programmet, og klem igen for at tage et billede.

Klemmer du telefonen, åbnes Kamera-programmet i den seneste optagetilstand, du har brugt. Når du klemmer igen, tager kameraet et billede, en video eller en selfie, uanset optagetilstand.

Når du slår Avanceret tilstand til i indstillinger Edge Sense, kan du klemme og holde de nedre sider på telefonen for at skifte imellem hoved- og frontkameraet, mens du er i Kamera-programmet. Få yderligere oplysninger i Aktiver Avanceret tilstand.
Bemærk: Standard handlinger i programmet for Kamera-programmet er kort klem til at tage billeder, og klem og hold til at skifte imellem front- og hovedkameraet. Du kan ændre klemmebevægelserne, så de udfører andre handlinger i et program. Du kan lære hvordan under Sådan skifter du handlinger i programmet.
Relaterede instruktioner