HTC U11+‎

< < Menu

Sådan tager du et panoramaselfie

Med funktionen Selfie-panorama kan du invitere flere personer til at tage en selfie sammen med dig.
Vigtigt: Nogle kamerafunktioner som fx zoom er ikke tilgængelige, når du bruger Selfie-panorama-funktionen.
  1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  2. Skift til Selfie-panorama-funktion. Se Vælge en optagetilstand for detaljer.
  3. Tryk på for at åbne sidemenuen.
  4. Husk at vælge .
  5. Hold telefonen i ansigtsplan og i stående format.
  6. Når du er klar til at tage det midterste billede, trykker du på .
  7. Mens du holder telefonen stille, drejer du dig langsomt til venstre eller højre omkring telefonens akse, indtil du ser den hvide optageboks flytte sig til sidepanelet i panoramaoverlejringen.

Optageboksen bliver grøn, og du vil høre en lukkelyd, når billedet tages.

8. Drej derefter langsomt til modsatte side, indtil du ser den hvide optageboks flytte sig til den anden side af panoramaoverlejringen.

Optageboksen bliver grøn, og du vil høre en lukkelyd, når billedet tages.

Kameraet sammenhæfter billederne til et enkelt billede.
Tip: For at opnå det bedste resultat, bør du nøje følge optageboksens lige bane på panoramaoverlejringen. Prøv at undgå at vippe telefonen op eller ned samt at flytte optageboksen væk fra dens bane.