HTC U11+‎

< < Menu

Hukommelseskort

Brug et lagerkort til at gemme billeder, videoer og musik. Hvis du skal frigøre noget plads på telefonens hukommelse, kan du også flytte nogle programmer til hukommelseskortet, hvis de understøtter denne funktion.
Bemærk: Hukommelseskortet er valgfri og sælges separat.

Isættelse af microSD-kortet

1. Hold telefonen med forsiden opad.
  2. Sæt spidsen af det medfølgende bakkeudskubningsværktøj — eller en lille bøjet papirclips — i udskubningshullet ved kortbakken.
    Bemærk: Spidsen af skub-ud-værktøjet må ikke stikkes ind i mikrofonhullet. Dette kan beskadige det vandafvisende net omkring mikrofonen, og ugyldiggøre garantien.
  3. Skub spidsen helt ind i hullet, indtil kortbakken skubbes ud, og træk så kortbakken ud.

Model med to SIM-kort: SIM 2 og SD er afmærket på samme holder i bakken. Tag det andet nano-SIM-kort ud, når du vil bruge dit microSD-kort. Begge kort kan ikke lægges i samtidigt.

4. Læg microSD-kortet i SD-holderen i bakken med kontaktfladerne nedad og den smalle side op.
  5. Når du sætter bakken i igen, skal du sørge for, at den vender opad, så nano-SIM-kortet og microSD-kortene ikke falder ud. Hold bakken med det yderste kort mellem fingrene og sæt det på plads i stikket igen.
  6. Sørg for at bakken er sat helt ind og ikke stikker ud fra slidsen.

Hvis det er første gang, du indsætter et microSD-kort, bliver du bedt om at konfigurere det.

Demontering af hukommelseskortet

Hvis du har brug for at fjerne hukommelseskortet, mens HTC U11‍+ er tændt, skal du først afmontere det for at undgå at beskadige filerne på det.
Vigtigt: Hvis lagerkortet bruges som intern hukommelse, og nogle programmer er flyttet til kortet, kan du ikke åbne disse programmer, hvis du afmonterer kortet.
  1. Fra Startskærm swiper du op og trykker på Indstillinger > Lagerplads.
  2. Gør et af følgende:
    • Hvis dit hukommelseskort vises under Bærbar lageringsenhed, trykker du på Settings icon > Skub ud.
    • Hvis lagerkortet vises under Lageringsenhed, trykker du på kortets navn og dernæst på Menu button > Skub ud.

Fjernelse af microSD-kortet

Vigtigt: Husk at afmontere dit microSD-kort, før du fjerner det. Se Demontering af hukommelseskortet.
  1. Hold telefonen med forsiden opad.
  2. Sæt spidsen af det medfølgende bakkeudskubningsværktøj — eller en lille bøjet papirclips — i udskubningshullet ved kortbakken.
    Bemærk: Spidsen af skub-ud-værktøjet må ikke stikkes ind i mikrofonhullet. Dette kan beskadige det vandafvisende net omkring mikrofonen, og ugyldiggøre garantien.
  3. Tryk spidsen helt ind i hullet, indtil bakken kommer ud.
  4. Træk -kortbakken ud og fjern microSD-kortet.
  5. For at indsætte bakken igen, skal du først centrere den i stikket, og derefter skubbe den helt ind.
  6. Sørg for at bakken er sat helt ind og ikke stikker ud fra slidsen.