HTC U11+‎

< < Menu

Kortnummer

Brug Kortnummer til at ringen til et telefonnummer med ét tryk.
  1. Startskærmen skal du trykke på telefonikonet for at åbne app'en Telefon.
  2. Tryk på > Kortnummer > . Du kan også trykke og holde på en utildelt tast på tastaturet, og derefter trykke på Ja.
  3. Vælg en kontaktperson i listen.
  4. På skærmen Kortnummer skal du vælge telefonnummeret for kontaktpersonen, der skal bruges, og den kortnummertast, der skal tildeles.
  5. Tryk på Gem.
Hvis du vil bruge det kortnummer, du vil ringe til, skal du trykke og holde på det. Hvis du bruger en dobbelt SIM-telefonmodel, trykker du på opkaldsknappen, der svarer til det kort, du vil bruge.