HTC U11+‎

< < Menu

Bekvem betjening med én hånd

Det er let at betjene HTC U11‍+ med kun én hånd.

Swipe for programmer og meddelelser

Du kan swipe op hvor som helst på Startskærmen for at få adgang til alle dine programmer, og du kan swipe ned for at se dine meddelelser.

Swipe for flere navigationsknapper

Du er ikke begrænset til kun de 3 sædvanlige knapper for Tilbage, Startskærm og Seneste programmer. Swipe til venstre på Navigationslinje nederst på telefonen for at se flere indstillinger. Du skal blot trykke på en knap for at tage skærmbilleder, få adgang til Hurtige indstillinger mm. Du kan endog tilpasse Navigationslinje.

For detaljer, se Navigationslinje.

Brug ethvert program med et klem

Med Edge Sense kan du klemme forsigtigt på telefonens sider for at få adgang til ethvert program, tage billeder eller video, starte en stemmeassistent og meget mere med én intuitiv håndbevægelse - selv i regnvejr.

Du finder ud af hvordan under Edge Sense.

Væk telefonen ved blot at tage den op eller trykke på den

Du kan vække telefonen fra dvaletilstand ved at gøre et af følgende:

• Mens skærmen er slukket, tager du telefonen på for at se Smart-skærm, hvilket giver dig en kortvarig visning af dato og klokkeslæt, batteristatus og meddelelsesikoner. Se Smart-skærm.
  • Tryk på fingeraftryksscanneren for at vække skærmen. Hvis du har tilføjet dine fingeraftryk, kan du låse op for telefonen ved at trykke på fingeraftryksscanneren og derved komme forbi sikkerhedsskærmen. Se Fingeraftryksscanner.
  • Brug Motion Launch til at vække skærmen ved at dobbeltrykke eller swipe. Se Motion Launch.