HTC U11+‎

< < Menu

Konfiguration af lagerkortet som intern hukommelse

Når du sætter et lagerkort i, der ikke har været brugt før i HTC U11‍+, vil kortet som standard blive monteret som flytbart lager.

Hvis lagerkortet er nyt eller ikke har noget indhold, du vil gemme, kan du formatere det, så du kan bruge det som intern hukommelse til HTC U11‍+.
Vigtigt:
  1. Fra Startskærm swiper du op og trykker på Indstillinger > Lagerplads.
  2. Tryk på Settings icon under Bærbar lageringsenhed ved siden af lagerkortets navn.
  3. Tryk på Formater som intern > Slet og formater > Format.
  4. Følg skærmvejledningen for at flytte dine installerede programmer og deres data fra telefonhukommelsen til lagerkortet.
Tip: Hvis du ikke længere vil bruge lagerkortet som intern hukommelse, kan du genformatere det som flytbart lager. Før du gør dette, skal du sørge for at flytte alle programmer og data fra kortet tilbage til telefonhukommelsen. Se Flytte programmer og data til/fra telefonhukommelsen og lagerkortet.