HTC U11+‎

< < Menu

Konfiguration af program-links

Hvis mere end et program kan åbnes, når du trykker på et link — som fx en delt postering på et socialt netværk eller et medielink — vil du muligvis blive bedt om at vælge, hvilket program du vil bruge.
Hvis du bliver spurgt, når du har trykket på et link, skal du vælge et program og herefter trykke på Altid for at indstille det valgte program som standardprogram, der fremover skal bruges.

Du kan også gå til Indstillinger for at se, hvordan programlinks er konfigureret for forskellige programmer, og du kan ændre dem.

1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger.
  2. Tryk på Appunderretninger.
  3. Tryk på Avanceret > Standardapps > Åbningslinks.
  4. Tryk på det program, du vil konfigurere, og tryk så på Åbn understøttede links.
  5. Vælg Åbn i dette program, hvis du altid vil åbne programmet uden at blive spurgt, når du trykker på et link.

Du kan også vælge, at du altid vil spørges om program, eller om du aldrig vil bruge programmet til at åbne links med.