HTC U11+‎

< < Menu

Sende en tekstmeddelelse (SMS)

1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Meddelelser.
  2. Tryk på .
  3. Indtast en kontaktperson eller et mobilnummer i feltet Til.
  4. Tryk på feltet Tilføj tekst eller på din underskrift, hvis du har angivet den.
  5. Indtast din meddelelse.
  6. Tryk på for at sende meddelelsen.

I dual SIM-modeller skal du trykke på Stik 1 eller Stik 2 for at sende en meddelelse.

Bemærk:
  • Tryk på for at gemme meddelelsen som et udkast.
  • Der er en grænse for antallet af tegn til én SMS (vises over skærmtastaturet ). Hvis du overstiger grænsen, vil din SMS blive leveret som én, men den bliver faktureret som mere end én meddelelse.
  • Din SMS bliver automatisk til en MMS, når du indtaster en e-mailadresse som modtager, vedhæfter noget eller indtaster en meget lang meddelelse.

Svare på en meddelelse

1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Meddelelser.
  2. Tryk på en kontakt (eller et telefonnummer) for at vise udvekslingen af meddelelser med denne kontakt.
  3. Tryk på feltet Tilføj tekst eller på din underskrift, hvis du har angivet den.
  4. Indtast din meddelelse.
  5. Tryk på .

I dual SIM-modeller skal du trykke på SIM 1 eller SIM 2.

Genoptage en kladdemeddelelse

Hvis du skifter til et andet program, eller hvis du modtager et indgående opkald, mens du skriver en tekstmeddelelse, gemmes tekstmeddelelsen automatisk som en kladde.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Meddelelser.
  2. Tryk på en kladde til en meddelelse og redigér meddelelsen.
    Tip: Hvis du vil se alle kladder på ét sted, skal du trykke på og derefter på Filtrer > Kladder.
  3. Tryk på .

I dual SIM-modeller skal du trykke på SIM 1 eller SIM 2.

Relaterede instruktioner