HTC U11+‎

< < Menu

Optage telefonens skærm

Del dit gameplay eller optag en gennemgang for at vise en ven, hvordan du går level eller bruger en funktion på telefonen.
  1. På det skærmbillede, du vil optage, trykker du på Navigationslinje.
    Bemærk:
    • Hvis det er første gang, du optager skærmen, skal du muligvis trykke på Begynd nu for at starte optagelsen.
    • Hvis du ikke ser Navigationslinje, henvises til Tilpasse Navigationslinje.
  2. Udfør de trin, du vil optage, på telefonen. Når du optager, kan du:
    • Tryk på for at sætte optagelsen på pause. Tryk på for at genoptage optagelsen.
    • Tryk på for at vise knapperne til skærmoptagelse.
    • Træk for at skifte position på skærmen.
    Bemærk: Knapperne til skærmoptagelse og optages også, så du bør flytte dem til et sted på skærmen, hvor de ikke er i vejen.
  3. Når du er færdig, trykker du på .
  4. Åbn meddelelsespanelet og glid så to fingre fra hinanden på meddelelsen Skærmen er optaget.
  5. Tryk på Del.